topbanner

fb off

Ring til os  -  tlf. 26 13 50 46

Og hør hvad vi kan gøre for dig

Ekstra ydelser

Praktiske gøremål

 

Ekstra rengøring

Hvis du bor i en stor lejlighed eller et hus, har du måske lyst til at få endnu mere rengøring end hvad reglerne tilskriver. Derfor kan du købe dig til ekstra tid - for eksempel en halv eller hel time - for hver gang, vi er hos dig. På den måde kan vi nå flere rum og komme ud i alle hjørner.

 

Vi tilbyder også hovedrengøring en eller flere gange om året, afhængigt af dit behov.

 

Du kan få tilskud til disse ekstra ydelser i henhold til den offentlige hjemmeserviceordning.

 

Havearbejde, vinduespudsning m.v.

Har du have, kommer vi også gerne og passer den. Desuden kan vi pudse dine vinduer, gøre din altan klar til foråret eller tømme dit loft og køre aviser, flasker og andet affald væk. Vi hjælper også med ekstra indkøb. Fortæl os dit behov og vi vil gøre alt for at opfylde det.

 

Snerydning

For at du og andre kan færdes sikkert, tilbyder vi at rydde sne omkring din bolig. Du bestemmer, om vi blot skal komme et par gange eller indgå en fast aftale.


Personlig pleje

Der kan være mange grunde til, at du har brug for mere end den almindelige personlige pleje. Derfor har du hos mulighed for at købe noget ekstra tid. Det kan for eksempel være et ekstra bad eller mere tid til at komme i tøjet og lave morgenmad, så det hele ikke skal gå så stærkt.

 

Desuden kan vi tilbyde ekstra sygeplejefaglig hjælp, hvis du har specielle ønsker i den retning. Det kan for eksempel være at få en sygeplejerske med til besøg hos lægen.

 

 

 

 

PUK's hjemmehjælp

 Mesterlodden 1
2820 Gentofte

Telefon 26 13 50 46

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Network Media Hjemmeside fra
Network Media